09 Temmuz 2014 Çarşamba 18:03
Rektör Aslan Basın Mensuplarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, kentte görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Üniversitenin konukevinde verilen iftar yemeğine Prof. Dr. İrfan Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal, Üniversite Genel Sekreter Vekili Ali Balkis, yerel ve yaygın basın mensupları katıldı. Yemekte konuşan Prof. Dr. Aslan, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlar arasında iletişimde önemli bir role sahip olan basın kuruluşlarının mensupları ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 

Henüz çiçeği burnunda olan üniversitenin kısa geçmişine karşın gösterdiği hızlı büyümenin tüm Ağrılıları gururlandırdığını belirten Prof. Dr. Aslan, fiziki ve akademik gelişim ile paralel olarak öğrenci sayısının da her geçen yıl arttığını, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin yakın gelecekte bölgenin en önemli eğitim kurumları arasında yer alacağını kaydetti.







Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.