14 Temmuz 2015 Salı 13:35
Sakal-ı Şerif'e Yoğun İlgi

Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif, Ağrı Merkez Camisi, Eleşkirt Merkez ve Dişçi Camisi'nde ziyarete açıldı.

Akşam saatlerinden itibaren Sakal-ı Şerif'i görmek için sıraya giren vatandaşlar Ağrı Merkez Camisi'nden itibaren yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu. Vatandaşlar, cami görevlisi tarafından sanduka içinden alınan küçük cam tüp içinde bulunan Sakal-ı Şerif'i görme imkanı buldu. 

Ziyaret sırasında bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamazken, bazıları ise Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla fotoğrafladı.

Eleşkirt Müftülüğü vaizi İsmail Özcan, yaptığı açıklamada, böyle güzel bir gecede Sakal-ı Şerif'i görmek için ilçeye bağlı bütün köy ve beldelerden bir çok vatandaşın camilere akın ettiğini söyledi.

Öte yandan cami çıkışında vatandaşlara Ağrı Valiliği tarafından lokma tatlısı ikram edildi.

 

sakal-i-serife-yogun-ilgi.jpgsakal-i-serife-yogun-ilgi-001.jpgsakal-i-serife-yogun-ilgi-002.jpgsakal-i-serife-yogun-ilgi-003.jpg

Son Güncelleme: 14.07.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.