11 Eylül 2023 Pazartesi 21:11
Savcı Sayan: Kürtler, HDP’den yollarını ayırıyor!

Ağrı Eski Belediye Başkanı ve Siyasetçi Savcı Sayan "Kürtler, HDP'den yollarını ayırıyor." dedi.  

HDP‘ye destek veren Doğu ve Güneydoğu‘daki aşiretler ve büyükşehirlerdeki Kürt kanaat önderleri son seçimden sonra HDP‘den yollarını ayırmaya başladıklarını ifade eden Sayan açıklamalarına şöyle devam etti.  

"Büyük bir çözülme var. Doğu ve Güneydoğu’daki aşiretler ile  büyükşehirlerdeki Kürt kanaat önderleri Ak Parti ile yollarına devam etmek istiyorlar. Çok güzel haberler, mesajlar alıyoruz. Önemli görüşmeler yapıyoruz. Herkesin ortak düşüncesi Sayın Erdoğan’dan başka dostlarının olmadığı. Kürtler Sayın Erdoğan ile güzel günler yaşayacaklarına inanıyorlar. Son seçimlerden sonra HDP‘nin yanlışları,PKK’nın baskıları Kürt kamuoyunu çok rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlık sahaya yansımıştır ve büyük bir başkaldırı yakındır.  Buda bizim ülkemiz açısından son derece önemli bir gelişmedir.  Aşiretlerin ve büyükşehirlerdeki Kürt kanaat önderlerinin bu hamlesi PKK’nın ve HDPnın bitişi olacaktır.  Çok yakında çok daha güzel şeyler göreceğiz. Sonunda Ülkemiz kazanacak ve büyük Türkiye bütün yurttaşlarıyla Sayın Erdoğan liderliğinde yoluna tam gaz devam edecektir."

Son Güncelleme: 11.09.2023 21:28
Anahtar Kelimeler:
HDPSavcı Sayan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.