02 Eylül 2014 Salı 15:49
Şehir Hastanesinin Yapımı Kış Mevsiminde Devam Edecek

AK Parti Ağrı Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi,  Ağrı Merkez'de yapımı devam eden Şehir Hastanesinin yapımının , kış mevsiminde devam edeceğini ve 2015 yılına yetiştirilmeye çalışılacağını söyledi.

 

Uzun süre yüklenici firmalar tarafından kaynaklanan problemlerle inşası zaman zaman durmak zorunda kalan Şehir Hastanesinin takipçisi olduğunu söyleyen Çelebi "  Şu anda hastanenin inşaatında 300 kişi çalışıyor.   Hastanenin Kaba inşaatı %60 düzeylerinde tamamlandı. Hastanede özel imalat bir çok alan bulunuyor.  Ekipler halinde yapılan çalışmalarda binanın betonarme işleri ile Gazbeton işleri yapılıyor. Binanın kaba inşaatının 15 Kasım tarihinde bitirilmesi hedefleniyor. " dedi

 

Zamandan kazanmak için kış mevsiminde de çalışılacağını söyleyen Çelebi; "Kaba inşaat bittikten sonra binaya ait Elektrik ve mekanik imalatlar kış mevsiminde yapılarak zamandan kazanılmaya çalışılacak.  16 bloktan meydana gelen binada şu ana kadar 7 bloğun betonarme işi tamamlandı. 4 blok ise %70 civarlarında tamamlanmış durumda. 

 

Kalan 5 blok için imalat hazırlıkları ile binanın tamamının cephe ve çatı işlerinin projelendirme çalışmaları hızla devam ediyor.  "dedi






Son Güncelleme: 02.09.2014 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.