28 Mart 2016 Pazartesi 20:55
Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Ağrılı Gazeteciler İle Kahvaltıda Buluştu

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, düzenlediği basın toplantısında Ağrı’da yerel yayın yapan gazeteler ile kentin yaygın medya temsilcileriyle buluştu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde gerçekleştirilen basın toplantısına kentteki yerel ve yaygın medya temsilcileri katıldı. Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında basına bilgi veren SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, basının toplumun en duyarlı kesimlerinden biri olduğunu söyledi. Kurum ve kuruluşların, yapmış oldukları çalışmalarını her zaman iyi yaptıklarını düşündüklerini anımsatan Kapu, “Fakat bu çalışmaların ve faaliyetlerin basın tarafından nasıl görüldüğü çok önemlidir. Bir yerde eleştiri olmazsa oradan doğru şey çıkmaz” dedi. 

Ajansın Ağrı’da Mali Destekleri, faaliyetleri ve güdümlü projeleri hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kapu, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

 

 

serhat-kalkinma-ajansi-(serka)-agrili-gazeteciler-ile-kahvaltida-bulustu.jpgserhat-kalkinma-ajansi-(serka)-agrili-gazeteciler-ile-kahvaltida-bulustu-001.jpgserhat-kalkinma-ajansi-(serka)-agrili-gazeteciler-ile-kahvaltida-bulustu-003.jpgserhat-kalkinma-ajansi-(serka)-agrili-gazeteciler-ile-kahvaltida-bulustu-004.jpgserhat-kalkinma-ajansi-(serka)-agrili-gazeteciler-ile-kahvaltida-bulustu-005.jpgserhat-kalkinma-ajansi-(serka)-agrili-gazeteciler-ile-kahvaltida-bulustu-006.jpgserhat-kalkinma-ajansi-(serka)-agrili-gazeteciler-ile-kahvaltida-bulustu-007.jpg

serhat-kalkinma-ajansi-(serka)-agrili-gazeteciler-ile-kahvaltida-bulustu-008.jpg

Son Güncelleme: 28.03.2016 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.