26 Kasım 2015 Perşembe 14:52
Sırrı Sakık yapımı devam eden köprü çalışmalarını inceledi

Sabah saatlerinde Ağrı Belediyesin kent merkezinde devam eden çalışmaları inceleyen Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, daha sonra yapımı devam eden “Barış” ve “Kupkıran” köprüsündeki çalışmaları inceledi. Çalışmalar hakkında mühendislerde bilgi alan Sakık, köprülerin bir an öce bitirilip halkın hizmetine sunulması gerektiğini belirtti.

İncelemelerde sonra Eşbaşkan Sakık ve beraberindekiler Eski Van caddesindeki çalışmaları da inceleyerek, cadde bulunan yurttaşlar ile sohbet etti. Yapılan çalışmalardan dolayı Eşbaşkan Sakık’ı tebrik eden yurttaşlar, Eşbaşkanımız Sırrı Sakık ile  hatıra fotoğrafı çektiler.

-sirri-sakik-yapimi-devam-eden-kopru-calismalarini-inceledi.JPG-sirri-sakik-yapimi-devam-eden-kopru-calismalarini-inceledi-001.JPG

Son Güncelleme: 26.11.2015 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.