17 Ağustos 2015 Pazartesi 20:10
Sondakika ! Ağrı'da Faciadan Dönüldü

Ağrı’da Bulunan Patlayıcılar İmha Edildi

Ağrı’nın Patnos ve Diyadin ilçelerinde bulunan patlayıcılar imha edildi. Patlayıcılar ın yol kenarına ve BOTAŞ boru hattına yerleştirildi ği belirtildi.


Ağrı nın Patnos ilçesinde yol ayrımında bir menfeze yerleştirilen patlayıcılar fark edilerek imha edilirken, Diyadin ilçesinde ise BOTAŞ boru hattına yerleştirilen el yapımı bomba ihbar sonucun imha edildi.


Konu hakkında Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “16 Ağustos 2015 günü saat 11.00 sıralarında 3. Jandarma Komando Alay Komutanlığı unsurları tarafından Patnos ilçesi Dedeli beldesi bölgesinde, Patnos-Erciş yolu Derecik köyü yol ayrımında bulunan menfez içerisinde toprağagömülü vaziyette bir adet el yapımı patlayıcı (EYP) bulunmuştur. Söz konusu EYP, Patnos Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile imha edilmiştir” denildi.

 

agri’da-bulunan-patlayicilar-imha-edildi.jpg

Son Güncelleme: 17.08.2015 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.