04 Mayıs 2016 Çarşamba 17:36
Soruyoruz : Ağrı'da Sağlık Çilesi Ne Zaman Bitecek

Soruyoruz : Ağrı'da Sağlık Çilesi Ne Zaman Bitecek

Bu sayımızda Ağrı'nın bitmeyen çilesi Sağlık sorununu manşete taşıdık. Ağrılılar haykırıyor "ARTIK YOLLARDA ÖLMEK İSTEMİYORUZ"

Ağrıda Haber olarak bu sayımızda sağlık sorununu masaya yatırmak istedik. Bu sorun tam olarak kangren halini almış desek abartmış olmayız. Bu kangrenli alanı ya koparıp kurtulmalı veya acilen kapsamlı bir tedavi yöntemine başlanmalı. Yoksa ilerleyen zamanlarda pek olumlu durumlarla karşılaşılmayacak.

Birçok yetkili Ağrı'daki sağlık sorunlarının çözümü olarak 400 yataklı Su Çatağı Devlet Hastanesini göstermekte. Herkes taktir eder ki Ağrı'daki sağlık sorunu sadece hastane eksikliği değildir. Ama yıllar önce temeli atılan ve bir türlü yapımı tamamlanmayan 400 yataklı Su Çatağı Devlet Hastanesi Ağrı'nın yüz karası olarak görülüyor maalesef. Acaba Ağrılılar bu hastanede ne zaman tedavi görmeye başlayacak. Ve ekipman donanımı, personel yeterliliği olarak yeterli bir seviyeye getirilecek mi? Yoksa bugün yaşadığımız ve bir türlü aşılamayan ekipman, personel eksikliği orada da devam mı edecek.

Sıradanlaşıp, klasik bir kelime halini alan Ağrılıların Erzurum'da tedavi olması cümlesine o kadar alıştık ki, Ağrı'daki doktorların koyduğu teşhise tatmin olmayan Ağrılılar soluğu Erzurum'da almaktan çekinmiyorlar. Maalesef bu durum doktorlarda da bir hastalık halini alıp, uğraşmak istemedikleri hastaları Erzurum'a sevk edince bu ilden kurtulamaz hale geldik. Herhalde 7'den 77'ye Erzurum'u görmemiş Ağrılı yoktur. Ağrılılar olarak artık ne zaman Erzurum'da muayene olmaktan kurtulacağız.

Ağrılılar sağlık koşullarının iyileştirilmesini istiyor ve artık Erzurum yollarında ölmek istemiyorlar.

 

Tüm bu sorunlar devam edersen SORUYORUZ....

. Hastane Başhekimi Neden Sürekli Değiştiriliyor ?

 . Anjiyo Odası Neden Kurulmuyor ?

. Hastane Müdürü Neden Atanmıyor ?

. Fizik Tedavi Doktoru Neden Yok ?

. Neden sadece Acil Servise Ait Röntgen Cihazı Hizmet Veriyor ?

. Nükleer Tıp Ünitesi Varken Doktoru Neden Yok ?

. ve daha cevapsız birçok soru ........................

 

Son Güncelleme: 04.05.2016 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.