19 Temmuz 2016 Salı 19:33
SSPE Hastası Oğlu İle Darbecileri Protesto Eylemlerine Katıldı

Darbe girişimine karşı yurdun dört bir yanında yapılan eylemler devam ediyor. Ağrı'da Erdal Alptekin adlı vatandaş ise SSPE hastası oğlunu bebek arabasına koyarak eylemlere katılıyor.

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe kalkışmasına yaşlısıyla, genciyle, küçüğü, büyüğü ile her kesimden Ağrılı tepkisini sürdürüyor. Darbe karşıtlarının adresi olan Ağrı Valiliği bahçesi adeta Ağrılıların evi haline gelmiş durumda. Darbeye Karşı STK'lar Platformu tarafından bahçede kurulan sahnede sık sık ilahi ve ezgiler okunurken, bir yanda da vatandaşlara çorba, su ve ekmek dağıtılıyor.

Erdal Alptekin adlı vatandaş ise 16 yaşındaki Subakut Sklerozan Panensefalit (SSPE) hastası ve yatağa mahkum oğlu Serhat ile eylemlere katılarak tepkisini ortaya koyuyor. Bebek arabasına koyduğu oğlu ile darbe karşıtlarının adresi olan Valilik bahçesine gelen Alptekin, bunun bir vazife olduğunu belirtti.

Nöbette olduklarını, evlerinde izleyici olmak istemediklerini vurgulayan baba Erdal Alptekin şunları söyledi: "Çocuğumun bu haline rağmen darbeye karşı ayaktayız. Evimizden çıktık geldik. Serhat, yatağa mahkum yaşıyor. Oğlum, kızamık aşısının bayatından olan ve sonradan belirtisi belli olan SSPE hastası. Bu durumuna rağmen oğlum ile birlikte burada devletimizin yanındayız. Demokrasi nöbetimizi tutmaya geldik."

 

sspe-hastasi-oglu-ile-darbecileri-protesto-eylemlerine-katildi.jpgsspe-hastasi-oglu-ile-darbecileri-protesto-eylemlerine-katildi-001.jpgsspe-hastasi-oglu-ile-darbecileri-protesto-eylemlerine-katildi-002.jpgsspe-hastasi-oglu-ile-darbecileri-protesto-eylemlerine-katildi-003.jpg

Son Güncelleme: 20.07.2016 19:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.