07 Mart 2016 Pazartesi 17:28
Stk'lardan Ağrı Valisi Musa Işın'a Ziyaret

Terör olaylarından dolayı göç etmek zorunda kalan ailelere yönelik yardım kampanyası başlatan Ağrı'daki 30 sivil toplum temsilcisi, Vali Musa Işın'ı makamında ziyaret etti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Ağrı Temsilcisi Kerem Anığı ile vakfın "Kardeşliğe ihtiyacımız var" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına destek veren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Vali Işın'ı makamında ziyaret ederek, kampanya hakkında bilgi verdi.

Işın, heyetin yaptığı bilgilendirmenin ardından yaptığı konuşmada, devletin, terör belasından zarar gören bütün vatandaşların her zaman yanında olacağını ama sivil toplum kuruluşlarının da bu konuda duyarlılık göstermesi ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, "Orada mağdur olan kardeşlerimizin bize ihtiyacı var. Bizim birbirimize, kardeşliğe ihtiyacımız var" dedi.

Türkiye büyük oyunlar oynandığına işaret eden Işın, şöyle konuştu:

"Diğer Müslüman ülkelerde yaptıklarını şimdi burada uygulamak istiyorlar. Ülkemizin insanını açlığa, sefalete, ölüme sürüklemek istiyorlar ama inşallah bu kötü emellerine ulaşamayacaklardır.

Bu topraklar üzerinde bin yıldır birlikte yaşamış milletimizin, birbirine olan sevgisi ve bağları bütün oyunları bozacaktır.

Nihayetinde de öyle olmaktadır. Sizin bu çalışmanız da buna güzel bir örnektir. Sizleri tebrik ediyor ve çalışmanızın hayırlı sonuçlar vermesini diliyorum.

stklardan-agri-valisi-musa-isina-ziyaret.jpgstklardan-agri-valisi-musa-isina-ziyaret-001.jpgstklardan-agri-valisi-musa-isina-ziyaret-002.jpgstklardan-agri-valisi-musa-isina-ziyaret-003.jpgstklardan-agri-valisi-musa-isina-ziyaret-004.jpgstklardan-agri-valisi-musa-isina-ziyaret-005.jpgstklardan-agri-valisi-musa-isina-ziyaret-006.jpg

Son Güncelleme: 08.03.2016 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.