15 Mayıs 2016 Pazar 19:45
Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ağrı'da

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, "Ağrı'nın zirai üretimine hem hayvancılığına hem bitkisel üretimine bakanlık olarak ne yapabiliriz bunları konuşacağız. İnşallah bu toplantımızdan sonrada Ağrı için çok olumlu ve hayırlı kararlar alınacaktır." dedi.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü programına katılmak üzere kente gelen Bakan Yardımcısı Daniş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Müsteşarı Nusret Yazıcı ve beraberindekiler, Vali Musa Işın'ı makamında ziyaret etti.

Daniş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Çiftçiler Günü'nü tüm Türkiye'den gelen ziraat odası başkanları ile beraber yarın Ağrı'da kutlayacaklarını söyledi.

Ağrı Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünde bir toplantı gerçekleştireceklerini belirten Daniş, şöyle konuştu:

"Ağrı'nın hayvansal ve bitkisel üretimine ve problemlerine arkadaşlarımız ile beraber ele almış olacağız. Bu noktada Ağrı'ya yapmamız gereken destekler varsa, bunların da orada tespitini yapacağız. Ağrı'nın zirai üretimine hem hayvancılığına hem bitkisel üretimine bakanlık olarak ne yapabiliriz bunları konuşacağız. İnşallah bu toplantımızdan sonrada Ağrı için çok olumlu ve hayırlı kararlar alınacaktır. Bunları da genel müdürlerimiz ve birim amirlerimiz ile beraber bunları Ağrı'ya kazandıracağız. Ağrılı üretici ve çiftçilerimize destek olacağız." 

Ağrı Valisi Musa Işın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dünya Çiftçiler Günü'nün Ağrı'da kutlanacağını anımsattı.

Ziraat Odaları Birliği Başkanlığının üstlendiği ve organize ettiği bir organizasyon olacağını ifade eden Vali Işın, "Dünya Çiftçiler Günü'nün Ağrı'da kutlanması bizi ayrıca mutlu etmektedir. Yarın inşallah açılışımızı yapacağız. Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlayacağız ve orada gerekli konuşmalar yapılacaktır." diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.05.2016 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.