10 Nisan 2015 Cuma 15:47
TASKK GENEL BAŞKANI ALİ DÜŞMEZ'DEN AĞRI ASKF'YE ZİYARET

TASKK GENEL BAŞKANI ALİ DÜŞMEZ'DEN AĞRI ASKF'YE ZİYARET

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 4. Yılın Spor Adamları Ödül Gecesine katılmak üzere Ağrı'ya gelen Taskk Genel Başkanı Ali Düşmez, Ağrı ASKF'yi ziyaret ederek spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve Bölge ASKF Başkanları ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Düşmez, burada yaptığı konuşmada " Ağrı'ya gelmekten, Ağrılılarla buluşmaktan müthiş memnuniyet duydu. Hep bu bölgeye bu yöreye gelip sizlerle tanışmak, sizlerinde bu ailenin bir parçası olduğunu belirtmek istiyordum. Görüyorum ki Ağrı'da da güzel işlere imza atılmış . Buraya Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ile birlikte geldik. Ağrı'da Tenis sporu denildiğinde tuhaf karşılamıştım. Ama görüyorum ki Tenis Ağrı'da zengin sporu değil elit sporcunun yetiştiği bir branş haline gelmiş. Bu nedenle Ağrıyı ve Ağrılıları kutluyorum.  Bende hem genel başkanlığını yaptığım TASKK, hemde Türkiye Futbol Federasyonu adına bugün sizlerle birlikteyim. Futbolun can damarlarından biri olan Amatörlerin sorunlarının çözülmesi için gereken çabayı her zaman sizlerle birlikte göstereceğiz" dedi

Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TRT Spor'dan Cüneyt Ersan, Tek Rumeli TV'den Mehmet Çelik, Seyitt Ateş, Olimpiyat Sporcusu Adem Kılıççı, TFF Bölge Müdürleri, Bölge ASKF Başkanlarının katıldığı törende konuşmalar sonrasında spor kulüplerine Forma, eşofman, çanta ve tişört dağıtıldı.

 

 

taskk-genel-baskani-ali-dusmezden-agri-askfye-ziyaret.jpgtaskk-genel-baskani-ali-dusmezden-agri-askfye-ziyaret-001.jpgtaskk-genel-baskani-ali-dusmezden-agri-askfye-ziyaret-002.jpgtaskk-genel-baskani-ali-dusmezden-agri-askfye-ziyaret-003.jpg

Son Güncelleme: 10.04.2015 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.