04 Ağustos 2015 Salı 18:59
Taşlıçay Mesire Alanına İlgi Artıyor

Murat  nehrinin  kenarında  ormanlık  geniş  bir  alana  yayılmış  olan   park;  çevre  il  ve  ilçelerden   gelen  konuklara   güzel  ve  rahat  bir   ortam  sunuyor. Murat  Nehrinin  üzerine  doğru  yapılan  kamelyaların  sunduğu  nehir  manzarası  görülmeye  değer  bir yer  olarak dizayn edilmiş durumda. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, bahçenin Ağrı ve diğer ilçelerinde bu kalite de bir piknik alanı olmaması piknik bahçesine olan rağbeti artırdığını ifade ederek  şöyle devam etti: 

“Taşlıçay Belediyesi tarafından ücretsiz hizmet veren  Bahçemiz, bölgesel konumunu ve farklılığını korumaktadır.  Bahçemiz özellikle hafta sonlarında gerek ilçe sakinleri, gerekse çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilere iyi vakit geçirebilecekleri bir  hizmet sunmaktadır. Taşlıçay Belediye bahçesinde 60 tanesi bahçe içerisinde, 10 tanesi ise murat nehrinin üzerine kurulu olan toplamında  70 adet kamelya bulunmaktadır. Piknik parkımız da ayrıca futbol, voleybol, basketbol, tenis kortu, vücut geliştirme ve spor aletlerinin bulunması da ziyaretçilerin beklentilerini karşılamaktadır. Bunun yanı sıra çocukların faydalanacağı 2 adet çocuk parkı da hizmet veriyor” dedi.

 

 

 

 

taslicay-mesire-alanina-ilgi-artiyor.jpgtaslicay-mesire-alanina-ilgi-artiyor-001.jpgtaslicay-mesire-alanina-ilgi-artiyor-002.jpg

 

 

Son Güncelleme: 04.08.2015 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.