10 Eylül 2015 Perşembe 11:59
TASSK Konfederasyon Cup 2015 Başlıyor

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) 'ın kurumsal kimliğinin Ağrı'da anlatılması, ve Türkiye'de ki örgütlenmesinin spor kamuoyuna aktarılmasının hedefleyen organizasyonda ilk maçlar hafta sonunda başlayacak.

 

İlk yılında Bayazıt Spor'un kupayı kaldırdığı organizasyonda, geçen yılki ikinci sezonda kupanın sahibi Ağrı Gençlerbirliği Spor oldu.

Kupa'nın Amatör lig öncesi hazırlık amacıda taşıdığını söyleyen Ağrı ASKF Genel Sekreteri Özkan Aslan, " TASKK Konfederasyon Cup müsabakalarının bu sezon 3. sünü düzenliyoruz. Her sezon başında düzenlediğimiz bu maçlarla takımlarımızın amatör lige hazırlanmalarını da sağlamış oluyoruz. Hafta sonunda Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmalar ile start alacak kupanın finalini, seçimler BAL ligine verilen arada yapmayı düşünüyoruz" dedi.

 

İlk karşılaşmalar Cumartesi günü Bayazıt Spor ile Patnos Gücü, Pazar günü ise Ağrı Gençlerbirliği Spor ile Hamur Kümbet Spor arasında oynanacak olan karşılaşmalar, Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda saat 14:00'da oynanacak.tassk-konfederasyon-cup-2015-basliyor.jpg

Son Güncelleme: 10.09.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.