12 Ağustos 2015 Çarşamba 14:31
Telefonla Uğraşmayan Bayan Elaman Aranıyor!

Ağrı'lı işveren İşyerine 'Telefonla Uğraşmayan' Bayan Elaman Arıyor

Ağrı'da hediyelik ve antika eşya satan Burak Aydemir iş yerine 'telefonla uğraşmayan' kadın eleman aradığını belirten yazı astı. Aydemir, daha önce çalıştırdığı kadın elemanların elinden cep telefonunun düşmediği için ön koşullu eleman arayışı yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Yavuz Mahallesi'nin Kağızman Caddesi üzerinde hediyelik ve antika eşya satan Çerçi isimli mağazası bulunan Burak Aydemir'in işyerinin camına 'telefonla uğraşmayan bayan eleman aranıyor' ilanı, dikkat çekti. Daha önce işyerinde çalışan 4 kadın elamanın da cep telefonunu elinden düşürmediğini, telefonla uğraştıkları için müşteriyle yeterince ilgilenilmediğinden yakınan Aydemir, çareyi uyarılı eleman aranıyor ilanında bulduğunu belirtti. Tüm esnafın, çalışanların cep telefonu ile uğraşmasından şikayetçi olduğunu belirten 28 yaşındaki Aydemir, şunları söyledi:

"Dededen kalma özelliği bulunan hediyelik ve antika eşya satan işyerini çalıştırıyorum. Aldığım bayan elemanların hepsi cep telefonlarını elinden düşürmüyordu. Sürekli telefonla konuşuyor, mesaj yazıyor, internette sörf yapıyorlar. Elemanlar telefondan kopamadığı için müşteriyle yeterince ilgilenmiyorlar.

Böyle yaptıkları için de işten çıkarmak zorunda kalıyoruz. Alacağım elemanın önce telefon bağımlısı olmamasını istiyorum. Çoğu işyeri sahibi bu konudan şikayetçi ve de benim gibi düşünüyor. Ben öncülük yaptım ve ilanı asmak zorunda kaldım dedi. " 

 

Haberin VİDEOSU : 

telefonla-ugrasmayan-bayan-elaman-araniyor!-001.jpgtelefonla-ugrasmayan-bayan-elaman-araniyor!-002.jpgtelefonla-ugrasmayan-bayan-elaman-araniyor!-003.jpg

telefonla-ugrasmayan-bayan-elaman-araniyor!.jpg

 

Son Güncelleme: 12.08.2015 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.