02 Haziran 2015 Salı 17:00
'Temİz Bırakıyoruz Geleceğe' projesi

Ağrı Valisi Musa Işın’ın katılımı ile Ağrı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İbrahim Çeçen Vakfı arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Tezeren Köyü’nde öğrencilere kişisel hijyen ve öz bakım anlatıldı.

Hekimlerin diş macunu, diş fırçası, tuvalet kağıdı, sıvı sabun ve hijyen eğitim broşürü ile  eğitim verdiği öğrencilere eğitim sonunda Vali Işın tarafından kişisel hijyen paketi hediye edildi.

İşbirliği için İbrahim Çeçen Vakfı’na teşekkür eden Vali Işın, proje kapsamında il genelinde 4 bin öğrenciye eğitim verileceğini kaydetti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Işın, daha sonra köylülerle bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Vali Işın, daha sonra Boğaziçi Mezunları ve hayırsever iş adamlarının katkıları ile yapılmış ilkokulu ziyaret etti.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Işın, ziyaret sonrasında öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

 

“temiz-birakiyoruz-gelecege”-projesi.jpg“temiz-birakiyoruz-gelecege”-projesi-001.jpg“temiz-birakiyoruz-gelecege”-projesi-002.jpg“temiz-birakiyoruz-gelecege”-projesi-003.jpg

Son Güncelleme: 02.06.2015 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.