22 Temmuz 2014 Salı 21:08
TRT Park'ta Temel Binicilik ve Seyislik Kursu Düzenlendi

15 gün süren kursta, kursiyerlere Binicilik, hippoterapi  ve at bakımı alanlarında eğitimler verildi. Eğitimler sonucunda kursiyerlere Seyislik belgesi verildi.

 

Konu ile ilgili muhabirlerimizin sorularını yanıtlayan Ağrı Atlı Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Aydın Ağrı'da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, " Ağrı'da ilk defa bir seyislik ve temel binicilik kursu açıldı. Bu kursumuza 8 üniversite öğrencisini dahil ettik. 15 günlük eğitimin ardından kursiyerlerimiz Temel Binicilik, seyislik ve hippoterapi eğitimi aldı. Bu kurs sonunda verilen Seyislik ve Temel binicilik sertifikası ile ileriki yıllarda kendilerine bir meslek sahibi edinebileceklerdir. " dedi.

 

Ağrı Valisi Dr.Mehmet  Tekinarslan'a da teşekkür eden Aydın, " Binicilik sporunu Ağrı'ya getiren ve katkıları ile bu sporu en üst seviyeye çıkarmamıza vesile olan Ağrı Valisi Sayın Dr.Mehmet Tekinarslan'a minnettarlığımızı belirtmek istiyorum. "dedi.

Öte yandan Ağrı Atlı Spor Kulübünün ilerleyen aylarda aynı eğitimi vereceği belirtildi. 








Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.