10 Mayıs 2015 Pazar 23:03
Tuba Işın, huzur evindeki annelerin gününü kutladı

 

Ağrı Valisi Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, huzur evindeki kalan yaşlıları ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Ağrı Huzur Evinde kalan yaşlıları anneler gününde yalnız bırakmayan Tuba Işın, "ben de bir anneyim. Annelik duygusunun derinliğini bilirim. Bu gün belki evlatlarınız yanında değil, ama biz de sizin evlatlarınız sayılırız ve bu gün sizin gününüzü kutlamak için yanınızdayız. Allah ömür verdikçe, burada olduğumuz sürece hep yanınızda olacağız. Devletimiz her zaman yanınızda olacaktır" diye konuştu.

Bütün annelerin gününü kutlayan Işın, "annelerin hakkı bir günle ödenmez. Onların sevgisi, emeği hiç bir şeyle ölçülemez. O yüzden hayatımızın her anında onların değerini bilmemiz ve onları hoşnut etmemiz lazım. Allah onları başımızdan eksik etmesin" şeklinde konuştu.

Huzur Evinde kalan yaşlılarda bir süre sohbet eden Işın, anneleri odalarında ziyaret ederek  çeşitli hediyeler verdi.

 

tuba-isin,-huzur-evindeki-annelerin-gununu-kutladi.jpgtuba-isin,-huzur-evindeki-annelerin-gununu-kutladi-001.jpgtuba-isin,-huzur-evindeki-annelerin-gununu-kutladi-002.jpgtuba-isin,-huzur-evindeki-annelerin-gununu-kutladi-003.jpgtuba-isin,-huzur-evindeki-annelerin-gununu-kutladi-004.jpgtuba-isin,-huzur-evindeki-annelerin-gununu-kutladi-005.jpg

Son Güncelleme: 10.05.2015 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.