13 Ekim 2015 Salı 19:52
Tuba Işın Kız Öğrenci Pansiyonunu Ziyaret Etti

Tuba Işın Öğrencilerle Bir Araya Geldi


Ağrı Valisi Musa Işın’ın eşi Tuba Işın Patnos Hacı Yusuf Dönmez Kız Öğrenci Pansiyonu’nu ziyaret etti.
Tuba Işın, Patnos’ta Hacı Yusuf Dönmez Kız Öğrenci Pansiyonu’nu ziyaret ederek Lise öğrencileri ile öğle yemeği yedi.


Yemeğin ardından kız öğrenciler ile uzun süre sohbet eden Işın öğrencilere nasihatlerde bulundu.
Eğitimin insan hayatındaki önemine değinen Işın, “eğitim her şeyin başıdır. Bizim yaşamımızı şekillendiren eğitimdir. O yüzden eğitimi hayatımızın en önemli aşaması olarak görmeliyiz. Özellikle kız çocuklarımızın okuması toplumumuz açısından büyük önem arz etmektedir. Sizin eğitiminiz için bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.
Öğrencilerin sorun ve isteklerini dinleyen Işın, “size söz veriyorum; bana her şekilde ulaşabilirsiniz. Sıkıntınızı, şikâyetinizi ulaştırabilirsiniz. Maddi manevi her türlü ihtiyacınızı karşılamaya söz veriyorum. Kimse demesin şu sebepten dolayı okuyamadım. Gelin bize beraber çözelim ve okutalım sizi. Okuyamayan her çocuğumuzun vebalini hepimiz taşırız” dedi.


Ziyarette çocuklara kitap hediye eden Işın, öğrencilerle birlikte öz çekim yaptı.


Tuba Işın, daha sonra uçakta tanıdığı ve evinde ziyaret edeceğine söz verdiği Kameruh Seven’i evinde ziyaret etti.
Kameruh Seven’le bir süre sohbet eden Işın, kendisine çeşitli hediyeler verdi. Tuba Işın, son olarak Mihriban Çoban isimli bir vatandaşı ziyaret etti.


Ailenin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi alan Işın, aileye her konuda yardımcı olunacağını kaydetti.

 

tuba-isin-kiz-ogrenci-pansiyonunu-ziyaret-etti.jpgtuba-isin-kiz-ogrenci-pansiyonunu-ziyaret-etti-001.jpgtuba-isin-kiz-ogrenci-pansiyonunu-ziyaret-etti-002.jpgtuba-isin-kiz-ogrenci-pansiyonunu-ziyaret-etti-003.jpgtuba-isin-kiz-ogrenci-pansiyonunu-ziyaret-etti-004.jpgtuba-isin-kiz-ogrenci-pansiyonunu-ziyaret-etti-005.jpgtuba-isin-kiz-ogrenci-pansiyonunu-ziyaret-etti-006.jpg

Son Güncelleme: 13.10.2015 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.