20 Mart 2015 Cuma 00:20
Tuba Işın Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Musa Işın’ın eşi Tuba Işın Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Vefa Çelik ile Çocuk Evleri Müdürü Sabri Sidar tarafından karşılanan Tuba Işın, sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek, sorun ve beklentilerini dinledi.

Müdür Yardımcısı Vefa Çelik’ten Sevgi Evleri hakkında bilgi alan Işın, daha önce birçok sosyal sorumluluk projelerinde görev aldığını belirterek, “öncelikle çocuklarımız, yaşlılarımız ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımız bize emanettir. Sayın Valimiz ile birlikte emanetlerimize sahip çıkmaya ve onların hak ettiği değeri görmelerini sağlamaya yönelik gayretlerimiz olacak. Bunun için öncelikli olarak bir tespit çalışması yapacağız. Sadece Sevgi Evlerinde ya da Huzur Evi’nde kalan vatandaşlarımız değil, Ağrı’da yaşayan ve bizden beklentisi olan her vatandaşımızın yanında olmaya ve dertlerine ortak olmaya çalışacağız. Yapılan tespitler sonrasında da adım adım yapacaklarımızı planlayıp uygulamaya koyacağız İnşallah” diye konuştu.

 

Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla uzun süre sohbet eden Tuba Işın, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

agri-valisi-musa-isin’in-esi-tuba-isin-sevgi-evlerini-ziyaret-etti..jpgagri-valisi-musa-isin’in-esi-tuba-isin-sevgi-evlerini-ziyaret-etti.-001.jpgagri-valisi-musa-isin’in-esi-tuba-isin-sevgi-evlerini-ziyaret-etti.-002.jpgagri-valisi-musa-isin’in-esi-tuba-isin-sevgi-evlerini-ziyaret-etti.-003.jpg

Son Güncelleme: 20.03.2015 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.