15 Mayıs 2015 Cuma 17:00
Tuba Işın, Tübitak Bilim Fuarı'nı ziyaret etti

Ağrı Valisi Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, Tübitak Bilim Fuarı'nı ziyaret ederek standlarda sergilenen projeleri tek tek inceledi.

Projeler hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi alan Işın, "öğrenciler deneyler yaparak kendi yeteneklerini de keşfetmiş oluyor. Denenirse neler yapabileceklerini görüyorlar. Bu da ileriki hayatlarında onlara güzel bir deneyim ve cesaret verici bir sonuç ortaya çıkartıyor. Öğrencilere bu fırsatı sunan ve bu konuda emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.

Öğrencilerin aldıkları eğitimi somut örneklerle daha da pekiştirdığini vurgulayan Işın, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak bizim görevimiz. Bunun yolu da eğitimden geçiyor. İnşallah toplum olarak eğitim konusunda her geçen gün daha iyi bir duruma geliriz" ifadelerinde bulundu.

Bütün öğrencilerle sohbet ederek kendilerini tebrik eden Tuba Işın, daha sonra öğrencilerle birlikte kendisine ikram edilen Ağrı'nın yöresel yemeğinden yedi.

tuba-isin,-tubitak-bilim-fuarini-ziyaret-etti.jpgtuba-isin,-tubitak-bilim-fuarini-ziyaret-etti-001.jpgtuba-isin,-tubitak-bilim-fuarini-ziyaret-etti-002.jpgtuba-isin,-tubitak-bilim-fuarini-ziyaret-etti-003.jpg

 

 

Son Güncelleme: 15.05.2015 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.