26 Ekim 2015 Pazartesi 12:02
Tuba IŞIN'dan Aile Ziyaretleri


Vali Işın'ın eşinden, aile ziyaretleri

Ağrı Valisi Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, sosyal yardımlarla çocuklarının geçimlerini sağlayan iki kadını ziyaret etti. 

Işın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca sağlanan maddi yardımla geçimlerini sürdüren 3 çocuklu Handan Konyar ile 5 çocuklu Necla Emre'yi evlerinde ziyaret ederek, sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Annelere devletin sağladığı her türlü imkandan yararlanmaları için kendilerine yardımcı olmaya devam edeceklerini belirten Işın, "Özellikle yalnız yaşayan kadınlarımızın çocuklarını yetiştirmesi, okutması ve geçimlerini sağlamaları noktasında elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz" dedi. 

 

vali-isinin-esinden,-aile-ziyaretleri.jpgvali-isinin-esinden,-aile-ziyaretleri-001.jpgvali-isinin-esinden,-aile-ziyaretleri-002.jpgvali-isinin-esinden,-aile-ziyaretleri-003.jpg

Son Güncelleme: 26.10.2015 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.