25 Nisan 2015 Cumartesi 01:03
Türk Eğitim - Sen Üyeleri Yemekte Buluştu

Türk Eğitim-Sen Patnos Temsilciliği tarafından üyelerine yönelik bir yemek düzenlendi.


Yemekte konuşan Türk Eğitim-Sen Ağrı Şube Başkanı Erhan Kılıç, iki ay önce Patnos’ta gerçekleşen yemekte katılımın 30-35 kişi olduğunu, şimdi ise 300’ü geçen kocaman bir aile olarak bir araya geldiklerini söyledi. Kılıç, “Ailemizin hızla büyüdüğünü, bu büyümede en büyük paya sahip Türk Eğitim-Sen Patnos Temsilcisi Arif Muzaffer Kul ve yönetim ekibine teşekkür ederim” dedi.


Türk Eğitim-Sen Patnos Temsilcisi Arif Muzaffer Kul ise, öğretmenlerin her daim haklarını savunan, bu uğurda çalışan bir sendika olduklarını belirtti. Şubat ayında yönetimi devraldıklarını, devraldıklarında aktif üye sayısının 35 olduğunu dile getiren Kul, şimdi ise 300’ü aştıklarını ve hedeflerinin bu eğitim öğretim yılı sonuna kadar üye sayısını 500’e çıkarmak olduğunu belirtti.

 

turk-egitim---sen-uyeleri-yemekte-bulustu.jpgturk-egitim---sen-uyeleri-yemekte-bulustu-001.jpgturk-egitim---sen-uyeleri-yemekte-bulustu-002.jpgturk-egitim---sen-uyeleri-yemekte-bulustu-003.jpgturk-egitim---sen-uyeleri-yemekte-bulustu-004.jpgturk-egitim---sen-uyeleri-yemekte-bulustu-005.jpg

Son Güncelleme: 25.04.2015 01:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.