11 Aralık 2015 Cuma 09:54
Türk Kızılayı Ağrı Şubesi İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Selçuk, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, devlet eliyle yapmış oldukları yardımları, vatandaşlar arasında ayrım gözetmeksizin ihtiyaç sahibi herkese ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Devletin yoksul vatandaşlara sahip çıktığını belirten Selçuk, şöyle konuştu:

"Bu yıl 6 bin öğrenciye giyecek yardımı yaptık. 2 bin 400 aileye de toplamda 120 ton şeker dağıttık. Vatandaşlarımıza, hane başına 25'er kilodan toplam 70 ton un, bin kişiye de 250 bin Türk lirası zekat dağıttık. Her gün sürekli olarak ihtiyaç sahibi 600 aileye yemek dağıtımı yapıyoruz. 15 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verdik. 183 mülteci vatandaşa günde 3 öğün yemek veriyoruz."

Selçuk, Ağrı Valisi Musa Işın'ın Türk Kızılay Ağrı Şubesi'ne vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 11.12.2015 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.