12 Mayıs 2016 Perşembe 10:28
Türkiye'nin Fotoğrafçıları Ağrı'da Buluşuyor

Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, yaptığı açıklamada, Ağrı'da ilk defa ulusal düzeyde fotoğraf yarışması düzenleneceğini söyledi.

Amaçlarının Ağrı'nın tarihi dokusunu, yaşam kültürünü ve doğasını fotoğraflayarak tanıtmak olduğunun altını çizen İnci, "Yarışma doğa ve yaşam kategorilerinde olmak üzere iki dalga yapılacak. Şu ana kadar Tekirdağ, Samsun, Ankara gibi birçok ilden olmak üzere 100 aşkın başvuru yapıldı. Yarışmalara ülkenin dört bir yanından büyük ilgi var." dedi.

Kendisininde yarışmada jüri olduğunu ifade eden İnci, şöyle konuştu:

"Fotoğraf sanatının Ağrı'da gelişmesi ve bu sanat sayesinde kentin tanıtılması en büyük arzum. Fotoğraf sanatçılarını Ağrı'da en güzel şekilde ağırlamak için Ağrılı hemşerilerimizle yarışma gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok önemli jüri üyeleri yer alacak. Jürilerimiz yarışma için hazırlanan yazılım ile oylamalar yapılacak. Yarışmaya katılan tüm fotoğraflar www.agrifotosafari.gov.tr adresinden yayınlanacak. Yarışmacılar burada fotoğraflarına verilen puanları ve takipçilerin yorumlarını okuyabilecek. Ayrıca yarışma sonunda en iyi 40 fotoğraf Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde sergilenecek."

Ayrıca yarışma için 20 Mayıs 2016 tarihinde son başvuruların alınacağı ve yarışma hakkında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün 0472-2153216 numaralı hattından bilgi alınabileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 14.05.2016 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.