02 Temmuz 2015 Perşembe 15:50
Tutak Belediyesi Altyapı Çalışmalarının Startını Verdi

İlçenin tümüne yönelik yapılacak olan altyapı yenileme çalışmaları ilk önce yıllardır altyapısı olmayan Karşıyaka Mahallesi ile start verildi.

Tutak Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar nedeniyle Karşıyaka Mahallesi güzergahında günün belirli saatlerinde kontrollü olarak su kesintisi uygulanacak. İçme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra mahallenin üst yapı çalışmaları ile modern bir hal alacak.

Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk Çalışmaları Yerinde İnceledi

Tutak Belediye Başkanı Fırat Özrtük Karşıyaka Mahallesine giderek çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan ve mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Öztürk, vatandaşları mağdur etmeden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Başkan Öztürk ; Tutak Belediyesi tarafından ilçe genelinde yıllardır yenilenmeyen ve bazı bölgelerde hiç olmayan su şebekesi başta olmak üzere, kanalizasyon alt yapısı ve yağmur suyu kanalı yenilemesi devam ediyor.

Adaylığım sürecinden seçilene kadar geçen süre zarfında yapmış olduğumuz gerek ev ziyaretlerinde gerek mahalle gezilerinde eksiklerin saymakla bitmeyeceği konulara şahit olduk.

İlçe merkezine yapacağımız yatırımların yanı sıra özellikle alt yapı sıkıntılarının sıklıkla yaşandığı kenar mahallelerimizde hem alt yapıyı işler hale getireceğiz hem de yollarımızı olması gerektiği gibi yenileyeceğiz.

İlk iş olarak geçmiş yıllarda altyapının hiç olmadığı bölgelerde çalışmalara başlayarak geleceğe yönelik kalıcı yatırımları hayata geçirmeye başladık. Tüm mahallelerimizde sıklıkla şikayet aldığımız kanal tıkanıklığı şikayeti de bu çalışmalarla azalacak, hatta bitecek. Eksiklikler ve yenilemeler tamamlandığında uzun yıllar altyapı ihtiyacının kalmayacağı kalıcı çözümleri bu mahallemizde hayata geçirmiş olacağız” dedi.

tutak-belediyesi-altyapi-calismalarinin-startini-verdi.jpgtutak-belediyesi-altyapi-calismalarinin-startini-verdi-001.jpgtutak-belediyesi-altyapi-calismalarinin-startini-verdi-002.jpg
 
 

Son Güncelleme: 02.07.2015 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.