13 Şubat 2024 Salı 13:12
Tutak tercihini yaptı! AK Parti SKM açılışı mitinge dönüştü..

AK Parti Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan seçim ofisi açılışına dair düzenlemiş olduğu programda adeta gövde gösterisi yaptı.

Tutak çevre yolundan yüzlerce araç konvoyu ile Tutak ilçe merkezine doğru hareket eden kalabalık grup seçim koordinasyon merkezinin açılış yapılacağı alana doğru gitti.

Tutaklıların yoğun katılım gösterdiği programa; Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Aydın, AK Parti Tutak İlçe Başkanı Mehmet Sayan, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, AK Parti Patnos İlçe Başkanı Çetin Taşdemir, AK Parti Develi Belde Belediye Başkanı Veysi Durak, farklı siyasi parti temsilcileri, şehrin önde gelen kanaat önderleri, aşiret liderleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

AK Parti Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan seçim ofisi açılışında kurulan platformda konuşan Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan; “Onlar o gün bu ilçeye sahip çıkmamış olsalardı, bugün bu ilçeye sahip olmazdık, demek ki bizim de görevimiz gelecek nesillere güzel bir ilçe bırakmak kardeşçe yaşayan hizmet almış. Türkiye’nin her bölgesinden buraya hizmetin akabileceği bir yapı oluşturmuş bir ilçedeyiz dolayısıyla ben de ülkenin evladı olarak bu ülkenin çocuğu olarak burada bizim evimiz, barkımız, buraya hiç uğ uğramasak bile cenazemiz gelecek bundan emin olun biz buraya geleceğiz. Sizin Fatiha’nıza muhtaç olacağız, tabutumuzun altında İstanbul’da beş yıldızlı otellerde çay içtiğimiz kişiler değil sizler olacaksınız. Burası bizim ata baba toprağımız, tek görevimiz buraya hizmet geçirmek, taleplerinize çözüm üretmek.” dedi.

Platformda konuşma gerçekleştiren AK Parti Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan ise; “Sizlere cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim. Yaşamak bir ağaç gibi tek ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim bu dava bizim. Davanıza, kardeşinize sahip çıkacağınıza inanıyorum, ben de sizin emrinizdeyim, emrinizde olacağım.” dedi.

Platformda konuşma gerçekleştiren AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör ve, AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Aydın, Tutak için Fevzi Sayan’a destek olunması gerektiğin belirtirken Tutak’ın hizmet noktasında yapılması gereken bir çok projenin olduğunu ve bunlarında gerçekleşmesi için AK Parti belediyeciliğinin gelmesi gerektiğini ifade etti.

Platform üzerinde gerçekleşen selamlamanın ardından heyet seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Son Güncelleme: 13.02.2024 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.