10 Temmuz 2014 Perşembe 12:32
ULU CAMİİ İÇİN İFTAR YEMEĞİ

Program Merkez Erkek Yatılı Bölge Kuran Kursu Öğreticisi Davut ELDEM’in okuduğu Kuran tilavetiyle başladı.

Yemek öncesinde Ağrı Valisi Sayın Dr. Mehmet TEKİNARSLAN bir konuşma yaptı. Konuşmasında “ Ağrı’ya bu güzel eseri yani Ulu Camiini kazandırmak hepimiz için bir görev olmalıdır. Daha rahat ibadet konusunda vatandaşımız, ilimiz böyle bir eseri hak ediyor. Siz Ağrılı esnaf ve işadamlarına büyük görevler düşüyor. Hepimiz bir ucundan tutup kaldırmaya çalışırsak başarılar elde ederiz. Dolayısıyla parasal yönden tıkanıklık meydana gelmiş, bu konuda seferber olmak gerekmektedir. Katılımlarınızdan dolayı sizlere müteşekkiriz. Ayrıca Ağrı Dini ve İlmi Hizmetler Derneği yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

İl Müftüsü sayın İbrahim GEMİCİ’nin temenni ve iftar duasıyla iftar yemeğine geçildi. Daha sonra Dernek Başkanı Aydın KASAR ödemeler ve borçlar hakkında bilgiler verdi. “bu hususta tıkandık, şuana kadar yaklaşık birmilyonikiyüzbintl (1.200.000tl) ödemelerde bulunduk. Hesapta 450bin tl paramız var fakat temmuz ayında birmilyon Tl ödeme yapmamız gerekiyor. Yardımlarınızı, desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Son olarak Dernek İkinci başkanı ve İl Vaizi Nuri ARSLAN başlangıçtan günümüze kadar Ulu camii ile ilgili yapılan çalışmaları ve hizmetleri slayt sunum şeklinde davetlilere  bilgiler sundu. Daha sonra birlikte hareket etme ve bu esere hep beraber sahip çıkma temennileriyle program sona erdi. 







Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Anahtar Kelimeler:
IçinYemeğiIftarULUCAMİİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.