10 Temmuz 2015 Cuma 21:43
Vali Işın 81 yaşındaki Nine'nin Evine Misafir Oldu

Vali Musa Işın eşi Tuba Işın ile iftarda, Kazım Karabekir Mahallesinde yalnız yaşayan 81 yaşındaki Fatma Kamaz'ın evine misafir oldu.

Eve giden Vali Işın ve eşi, Fatma ninenin ellerinden öperek ramazanını tebrik etti. Fatma nineyle bir süre sohbet eden Işın çifti, daha sonra beraber iftar açtı.

Her gün evinde bir sessizliğin hakim olduğunu belirten Fatma nine, evinde misafirlerin olduğunu söyleyerek, "Çok sevinçliyim. Çocuklarım bana sahip çıkmadı ve tek başıma yaşıyorum" dedi. 

Her zaman Fatma ninenin yanında olacaklarını kaydeden Vali Işın, "Hepimiz senin evlatlarınız. Her zaman yanındayız. Kendini kesinlikle yalnız görme. Arkadaşlar sürekli seni ziyaret ediyor. Biz de zaman zaman seni ziyaret edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

Kamaz'ın her türlü ihtiyacının giderildiğini belirten Vali Işın, şöyle konuştu:

"Kendisi huzur evine yerleşmek istememiş. Bunun üzerine arkadaşlarımız evini onarmış ve diğer ihtiyaçlarını gideriyor. Şu anda evde bakım hizmeti kapsamında evini görevli arkadaşlarımız temizliyor. Vakıf çalışanları her fırsatta kendisini ziyaret ediyor. Bugün de kendisine iftarda misafir olduk. Hayır duasını aldık. İnşallah şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağız."

 

vali-isin-81-yasindaki-ninenin-evine-misafir-oldu.jpgvali-isin-81-yasindaki-ninenin-evine-misafir-oldu-001.jpgvali-isin-81-yasindaki-ninenin-evine-misafir-oldu-002.jpgvali-isin-81-yasindaki-ninenin-evine-misafir-oldu-003.jpg

Son Güncelleme: 10.07.2015 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.