10 Mayıs 2016 Salı 15:38
Vali Işın, Anaokulu Öğrencilerini Evinde Ağırladı

AĞRI (AA) - Ağrı Valisi Musa Işın ile eşi Tuba Işın, Seyit Ali Onbaşı Anaokulu öğrencilerini evinde ağırladı.

Öğrencilerle sohbet eden Işın çifti, öğrencilerin söyledikleri şarkılara hem eşlik etti hem de alkış tuttu. Minik misafirleri ve öğretmenlerine kendi elleriyle ikramlarda bulunan Işın çifti, yemek sonrasında çeşitli hediyeler verdi.

Işın, çocukları çok sevdiğini dile getirerek, çocukların o güzel dünyalarında yer almak ve onlarla vakit geçirmenin inanılmaz olduğunu belirtti.

Toplumun her kesimi ile imkanlar dahilinde bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Işın, "Özellikle çocuklarla bir araya gelmek insana ayrı bir enerji katıyor. Bugün de minik öğrencilerimizi misafir ettik. Onlarla güzel vakit geçirdik." diye konuştu.

Vali Işın ve eşi Tuba Işın'a okul tarafından tablo hediye edilirken, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

vali-isin,-anaokulu-ogrencilerini-evinde-agirladi.jpgvali-isin,-anaokulu-ogrencilerini-evinde-agirladi-001.jpgvali-isin,-anaokulu-ogrencilerini-evinde-agirladi-002.jpgvali-isin,-anaokulu-ogrencilerini-evinde-agirladi-003.jpgvali-isin,-anaokulu-ogrencilerini-evinde-agirladi-004.jpgvali-isin,-anaokulu-ogrencilerini-evinde-agirladi-005.jpgvali-isin,-anaokulu-ogrencilerini-evinde-agirladi-006.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 10.05.2016 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.