28 Ağustos 2015 Cuma 20:10
Vali Işın, askerlerle karavana yemeği yedi

İncelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen Vali Işın'ı, Kaymakamlık önünde Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve kurum müdürleri karşıladı.

Kaymakamlık makamına geçerek yeni göreve başlayan Kaymakam Engin Yalçın'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Işın, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi adı.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Adliye Sarayını ziyaret eden Işın, ardından Patnos Belediyesine geçerek bir süre Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay'la görüştü.

Buradan Jandarma Komando Alay Komutanlığı'na geçen Işın, askerlerle karavana yemeği yedi.

Askerlerle bir süre sohbet eden Işın, daha sonra Patnos ve Tutak İlçe Jandarma komutanlıkları ile Aktepe ve Doğangün karakollarını ziyaret etti.

Işın, ziyareti boyunca çocukları gördüğü yerde makam aracından inerek çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Işın'a, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe'de eşlik etti.

 

vali-isin,-askerlerle-karavana-yemegi-yedi.jpgvali-isin,-askerlerle-karavana-yemegi-yedi-001.jpgvali-isin,-askerlerle-karavana-yemegi-yedi-002.jpgvali-isin,-askerlerle-karavana-yemegi-yedi-003.jpg

Son Güncelleme: 28.08.2015 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.