16 Haziran 2015 Salı 18:58
Vali Işın, Çiftepınar Köyünü ziyaret etti

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt ilçesine bağlı Çiftepınar köyünü ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Rasim Belge, Eleşkirt Kaymakam Vekili Oktay Ateş ve kurum müdürleri ile birlikte köye gelen Vali Işın, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Köylere hizmet götüren kurum müdürlerinin çalışmalar hakkında bilgi verdiği ziyarette Vali Işın, "köylerimizin altyapı hizmetlerini sırası ile karşılamak için çalışmalarımız devam ediyor. Köy yollarının asfaltlaması noktasında iyi bir noktadayız. Bu yıl grup köy yollarımızı bitiriyoruz.  İnşallah önümüzdeki sezon büyük köylerimizin yollarına başlayacağız. Bu arada tarım Bakanlığımızca da 30 köyümüze kanalizasyon şebekesi şu an itibariyle döşeniyor. Hem bu çalışmaları yerinde görmek hem sorunlarınızı dinlemek hem de sizlerle sohbet etmek için köy ziyaretlerimizi yapıyoruz" diye konuştu.

Köylülerle bir süre sohbet eden Vali Işın, daha sonra köyden ayrıldı. 

 

vali-isin,-ciftepinar-koyunu-ziyaret-etti-.jpgvali-isin,-ciftepinar-koyunu-ziyaret-etti--001.jpgvali-isin,-ciftepinar-koyunu-ziyaret-etti--002.jpgvali-isin,-ciftepinar-koyunu-ziyaret-etti--003.jpgvali-isin,-ciftepinar-koyunu-ziyaret-etti--004.jpgvali-isin,-ciftepinar-koyunu-ziyaret-etti--005.jpgvali-isin,-ciftepinar-koyunu-ziyaret-etti--006.jpgvali-isin,-ciftepinar-koyunu-ziyaret-etti--007.jpg

Son Güncelleme: 16.06.2015 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.