15 Mart 2015 Pazar 22:51
Vali Işın Esnafı Ziyaret Etti

 

Sabah saatlerinde Vali Yardımcıları ve bazı kurum müdürleri ile toplantı yapan Vali Işın, daha sonra Ağrı Havalimanı, Kent Ormanı, Kültür ve Kongre Merkezi, Şehir Stadyumunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 
Şehir merkezine geçen Vali Işın, esnafı ziyaret ederek sorunları dinledi. 


Vali Yardımcıları Rasim Belge, Taner Tengir ve İl Emniyet Müdürü Turgay Karabulak ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Vali Işın, "Ağrı'ya geçen hafta geldik. Daha önce de değişik vesilelerle geldiğim kentimizi daha iyi tanımaya çalışıyorum. İlgililerden sürdürülen çalışmaları ve sorunları dinliyoruz ama aynı zamanda vatandaşlarımızla da bir araya gelerek, sorunları ve bizden beklentilerini bizzat kendilerinden dinleyeceğiz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız" ifadelerini kullandı.





Son Güncelleme: 15.03.2015 22:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.