01 Haziran 2015 Pazartesi 16:22
Vali ışın, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Cemiyetin ziyaret defterini imzalayan Vali Vali Işın, “halkımızın haber alma özgürlüğünün yerine getirilmesinde etkin rol oynayan, demokrasimizin nefes borusu vazifesini gören basınımızın özgürlüklerimizin kullanılmasında ve demokrasimizin yerleşmesindeki yeri inkâr edilemez. Bu güzide cemiyetimiz Ağrımız içinde halkımızın doğru bilgilendirilmesi için en önemli müesseselerimizden bir tanesi olması, halk ile devlet arasında bir köprü olduğu bir gerçektir. Tüm cemiyet üyelerine mesleklerinde başarı, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan ise, “Ağrı’da görev yapan basın mensuplarının hem halkın haber alma özgürlüğünü karşılamak hem de Ağrı’nın yararına olacak haberleri üretmek için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Ağrı’nın sorunlarının konuşulduğu ziyaretin ardından günü anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

vali-isin,-gazeteciler-cemiyetini-ziyaret-etti.JPG

 
vali-isin,-gazeteciler-cemiyetini-ziyaret-etti-004.JPGvali-isin,-gazeteciler-cemiyetini-ziyaret-etti-005.JPG
 
vali-isin,-gazeteciler-cemiyetini-ziyaret-etti-006.JPG

Son Güncelleme: 01.06.2015 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.