03 Mayıs 2015 Pazar 17:24
Vali Işın, İş Adamları İle Buluştu

AĞRI - Vali Musa Işın, Ağrılı iş adamları ile bir araya geldi.

Bir restoranda verilen yemekte konuşan Vali Işın, toplumun her kesimini dinlediklerini belirterek, "Halkımızla, halkımızın sorunları ile hemhal olmak istiyoruz. Bugün de iş adamlarımızı, onların karşılaştıkları sorunları ve bizden beklentilerini dinlemek istedik" dedi.

Sevginin ve huzurun egemen olduğu bir ortamda, toplumun refah seviyesinde de iyileşme olacağını kaydeden Vali Işın, şöyle konuştu:

"Bizim dermanımız sevgidir. Biz birbirimizi seversek, yumruklarımızı sıkmak yerine birbirimize elimizi uzatsak, sımsıkı sarılsak ve dişlerimizi gıcırdatmak yerine tebessüm etsek o zaman aramızdaki bütün duvarları kaldırdığımızda her anlamda sağlıklı bir toplum oluştururuz. 

Hem Ağrı'da iş yapan hem de iş yapmayı düşünen iş adamları için kolaylıkların sağlanması gerekir. Devletimizin verdiği desteklemelerin yanı sıra bürokratik sorunların, yerelde karşılaşılan fiziki problemlerin çözümü için çalışıyoruz. Tabi bunu sizden, yani birinci ağızdan dinlemek daha doğru. Diğer iş adamlarımızla da konuştuktan sonra genel olarak nelerin yapılması gerektiğine karar vereceğiz. Bu süreçte sizlerin karşı karşıya kaldığınız sorunları gidermeye ve tavsiyelerinizi değerlendirmeye çalışacağız."

 

vali-isin,-is-adamlari-ile-bulustu.jpgvali-isin,-is-adamlari-ile-bulustu-001.jpg

Son Güncelleme: 03.05.2015 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.