27 Mayıs 2015 Çarşamba 16:26
Vali Işın, Oda ziyaretlerinde bulundu

Ağrı Valisi Musa Işın, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlıklarına iade ziyaretlerinde bulundu.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Işın, oda üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Sınır ticareti, organize sanayi ve ticaret konularında karşılaşılan sorunların konuşulduğu ziyarette Ağrı'da yapılabilecek özel sektör yatırımları ele alındı.

Buradan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına geçen Vali Işın, Oda Başkanı Hayatı Aydemir ve oda yönetiminden esnafın sorunları ve beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Sanayi esnafının talebi üzerine Vali Işın, sanayi sitesine devlet bankalarının bankamatik kurmaları için görüşüleceğini kaydetti.

Son olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cezmi Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Vali Işın, oda üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Ağrı'daki trafik sorununun konuşulduğu ziyaret sonrasında ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

vali-isin,-oda-ziyaretlerinde-bulundu.jpgvali-isin,-oda-ziyaretlerinde-bulundu-001.jpgvali-isin,-oda-ziyaretlerinde-bulundu-002.jpgvali-isin,-oda-ziyaretlerinde-bulundu-003.jpgvali-isin,-oda-ziyaretlerinde-bulundu-008.jpg

 

 

Son Güncelleme: 27.05.2015 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.