27 Mayıs 2015 Çarşamba 16:15
Vali Işın, Şehit Korucunun Taziyesine Katıldı

 
Ağrı Valisi Musa Işın, şehit edilen geçici köy korucusu Abdulbari Gül’ün taziyesine katıldı.
 
İl Jandarma Komutanı İlker Temel ile birlikte sabah saatlerinde Diyadin İlçesine gelen Vali Musa Işın, Van'ın Erciş ilçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden geçici köy korucusu Abdulbari Gül için memleketi Diyadin ilçesinde kurulan taziye çadırını ziyaret ederek aile bireylerine başsağlığı dileğinde bulundu.
 
Şehit Abdulbari Gül’ün oğlu Murat Gül’e sarılarak kendisini teselli eden Işın, aile ile bir süre sohbet ederek acılarını paylaştı.
 
Taziyede Kur’anı Kerim okuyan Vali Işın, daha sonra il merkezine geçti. 

 

vali-isin,-sehit-korucunun-taziyesine-katildi.jpgvali-isin,-sehit-korucunun-taziyesine-katildi-001.jpgvali-isin,-sehit-korucunun-taziyesine-katildi-002.jpgvali-isin,-sehit-korucunun-taziyesine-katildi-003.jpgvali-isin,-sehit-korucunun-taziyesine-katildi-004.jpgvali-isin,-sehit-korucunun-taziyesine-katildi-005.jpgvali-isin,-sehit-korucunun-taziyesine-katildi-006.jpg

Son Güncelleme: 27.05.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.