22 Temmuz 2015 Çarşamba 18:38
Vali Işın'dan hayırlı olsun ziyareti

İl Jandarma Komutanlığı önünde Albay Coşkun Sel ve rütbeli personel tarafından karşılanan Vali Işın, tören mangasını selamladı.

İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defterini imzalayan Vali Işın, daha sonra Albay Coşkun Sel’in makamına geçti.

Sel’e yeni görevinde başarı dileyen Vali Işın, "daha önceki görev yerinizde göstermiş olduğunuz başarıyı burada da göstereceğinize inanıyorum. Kırsalda vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamakla görevli Jandarmamızın komutasında sizlere kolaylıklar diliyorum. Umarım buradaki görev sürenizi de kazasız, belasız ve hayırlı bir şekilde, başarıyla tamamlarsınız" şeklinde konuştu.

İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel ise, burada vatandaşların hizmetinde olduklarını belirterek, vatandaşların huzuru ve güveni için görevlerini layıkıyla yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

 

vali-isin’dan-hayirli-olsun-ziyareti.jpgvali-isin’dan-hayirli-olsun-ziyareti-001.jpgvali-isin’dan-hayirli-olsun-ziyareti-002.jpgvali-isin’dan-hayirli-olsun-ziyareti-003.jpg

Son Güncelleme: 22.07.2015 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.