08 Temmuz 2015 Çarşamba 16:35
Vali Işın'dan Kızılay'a ziyaret

Kızılay Şube Başkanı Fahrettin Selçuk ve Başkan Yardımcısı Abdülkadir Alpaslan tarafından karşılanan Vali Işın, Başkan Selçuk'tan Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Işın, burada yaptığı konuşmada, Kızılay'ın yaptığı hizmetlerle takdir edilmesi gereken bir kurum olduğunu dile getirdi.

Kızılay her yerde olduğu gibi kentimizde de önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Işın, "Burada günlük 600 aileye yemek dağıtılıyor. Toplamda 3 bin kişi bu hizmetten faydalanıyor. Diğer hizmetleriyle de halkımıza katkıda bulunmaya çalışıyor. Bu çalışmalarda emeği olan başta başkanımız olmak üzere herkesi kutluyorum. Tabi bu işin önemli ayağı olan hayırseverlerimizin yaptığı bağışlardır. Bu vesileyle onlara da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aş Evi'ni dolaşan Vali Işın, daha sonra buradan ayrıldı.

 

vali-isindan-kizilaya-ziyaret.jpgvali-isindan-kizilaya-ziyaret-001.jpgvali-isindan-kizilaya-ziyaret-002.jpgaa_picture_20150707_5798521_web.jpg

Son Güncelleme: 08.07.2015 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.