10 Kasım 2015 Salı 14:26
Vali Musa Işın 10 Kasım Mesajı Yayımladı



Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamı olduğunu kaydeden Vali Işın, “ebediyete intikal edişinin yıldönümünde bizlere düşen görev, O'nun kurmuş olduğu Cumhuriyet'in değerlerini korumak, O'nun düşüncesini benimsemek ve O'nun öngörmüş olduğu yolda ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktır” diye konuştu.

Vali Işın, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk kısa hayatına büyük işler sığdırmıştır. Milletimizden aldığı destekle yeni ve modern bir devlet kurarak aydınlık yarınlarımızın temellerini atmıştır.

Temellerini attığı aydınlık yarınlarımızı inşa ederken de ilke ve idealleri ile milletimize daima ışık olmuştur. Bizlere, özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onuru kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, her zaman sevgi ve özlemle hatırlayacağız.

Bizler de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız bu günde onun ilkeleriyle onun gösterdiği hedefe doğru, Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma ve yüceltme azim ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti, gelecek nesillere taşıyacağız. 

Bu düşüncelerle aramızdan ayrılışının 76’ıncı yıl dönümünde, Cumhuriyet'imizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun!”

Son Güncelleme: 10.11.2015 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.