30 Aralık 2015 Çarşamba 11:31
Vali Musa Işın AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçki hakkında bilgi alan Işın, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

Işın, haber kategorisinde Ahmed Talat'ın "Batı Şeria'da Gösteriye Müdahale", yaşam kategorisinde Gökhan Balcı'nın "Selimiye'de Bayram Namazı" ve spor kategorisinde de İslam Yakut'un "İstanbul'da Boks Heyecanı" adlı fotoğrafına oy verdi.

Anadolu Ajansı'nın herkesin sesi olduğunu söyleyen Işın, "AA, cumhuriyetle yaşıt bir ajanstır. Türkiye'nin her tarafına görevlendirdiği geniş haber ağıyla memleketimizin en ücra köşesinden bile vatandaşlarımızı haberdar etmektedir" dedi.

Işın, AA'nın tarafsız, ilkeli ve dürüst bir yayıncılık yaptığını ifade ederek şunları kaydetti:

"AA'nın yaptığı hizmet, çok büyük bir değer ve kıymettedir. Halkımızın doğru haberi almasını sağlayan önemli bir müessesemizdir. AA sayesinde Türk halkının gerçekleri öğrendiğini düşünüyorum ve bu kanaatteyim. AA'nın daha nice güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Bu vesile ile AA'yı tekrar tebrik ediyorum. Başarılı hizmetlerinin devamını Allah'tan temenni ediyorum.

vali-musa-isin-aanin-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi.jpgvali-musa-isin-aanin-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-001.jpgvali-musa-isin-aanin-yilin-fotograflari-oylamasina-katildi-002.jpg

Son Güncelleme: 30.12.2015 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.