27 Kasım 2015 Cuma 17:04
Vali Musa Işın Ağrı Gençlerbirliği'ni Makamına Kabul Etti

Ağrı Gençlerbirliği Başkanı Mahmut Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, Işın'ı makamında ziyaret etti. 

Ligin 6. haftasında Diyarbakır 1968 karşısında elde ettikleri galibiyeti Işın'a hediye ettiklerini ifade eden kırmızı siyahlılar, hafta sonu oynanacak 12 Bingölspor maçı için de galibiyet sözü vedi. 

Işın da takımı yakından takip ettiğini ve başarıları ile övündüğünü dile getirerek, "Maçlarınızı sürekli takip ediyorum. Hafta sonunda Bingöl ile önemli bir maça çıkacaksınız. Bu karşılaşmada size başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette takımın Kamerunlu oyuncuları N'kendo ve Joscial ile yakından ilgilenen Vali Işın, futbolcularla İngilizce sohbet etti.

Işın'a, ziyarette Ağrı Gençlerbirliği forması hediye edildi. 

 

vali-musa-isin-agri-genclerbirligini-makamina-kabul-etti.jpgvali-musa-isin-agri-genclerbirligini-makamina-kabul-etti-001.jpgvali-musa-isin-agri-genclerbirligini-makamina-kabul-etti-002.jpgvali-musa-isin-agri-genclerbirligini-makamina-kabul-etti-003.jpgvali-musa-isin-agri-genclerbirligini-makamina-kabul-etti-004.jpg

Son Güncelleme: 27.11.2015 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.