06 Haziran 2016 Pazartesi 15:14
Vali Musa Işın Devlet Hastanesinin İnşaatını İnceledi

Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak ve İl Sağlık Müdürü Cesim Solhan ile birlikte inşaat alanını gezen Işın, yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son haliyle ilgili bilgi aldı.

Işın, hastane inşaatında sona gelindiğini ve bu yıl içinde hizmet vermesi için yoğun bir çaba harcandığını söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren hastane inşaatını yakından takip ettiğini belirten Vali Işın, "Arkadaşlar eylül ayının sonuna doğru çalışmaların son bulacağını söylüyorlar. Biz de her ihtimale karşı en geç kasım veya aralık gibi bitmesini ve burada hizmet verilmesini ümit ediyoruz.

Bitmesi için yoğun bir çaba var. Arkadaşlar son sürat çalışıyorlar. Bir taraftan da inşaatın bitimi ile birlikte hastane içinde hizmet verecek malzemelerin temini için çalışmalar sürüyor. İnşallah bu tespit ettiğimiz süre içinde hastanemize taşınacak ve hizmet vermeye başlayacağız." diye konuştu.

Daha sonra Işın, yüklenici firma ve sağlık çalışanları ile bir toplantı yaptı.

vali-musa-isin-devlet-hastanesinin-insaatini-inceledi--004.jpgvali-musa-isin-devlet-hastanesinin-insaatini-inceledi--005.jpgvali-musa-isin-devlet-hastanesinin-insaatini-inceledi--006.jpgvali-musa-isin-devlet-hastanesinin-insaatini-inceledi--007.jpg

Son Güncelleme: 06.06.2016 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.