25 Aralık 2015 Cuma 09:44
Vali Musa Işın Hainlere Asla Fırsat Vermeyeceğiz !

 

Işın, Eleşkirt Belediyesinin yeni hizmet binası açılışında yaptığı konuşmada, Eleşkirt'in, Ağrı gibi devletine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir ilçe olduğunu söyledi.

Türkiye üzerinde çok ciddi oyunlar oynandığını ifade eden Vali Işın, "Bizler oynanan oyunlara gelmeyeceğiz. Bir çok insan bana söylüyor 'Suriye'deki buraya geliyor, Irak'taki buraya geliyor peki biz nereye gideceğiz' diyorlar. İhanetlere, hainlere asla fırsat vermeyeceğiz. Biz toprağımıza, vatanımıza  ve bayrağımıza sahip çıkacağız. Çünkü bizim gidecek bir yerimiz yok" dedi.

Yaşanan terör olaylarına değinen Vali Işın, şöyle konuştu:

"Camilerimizi yakan Peygamber efendimize hakaret eden, Diyarbakır Belediyesinde olduğu gibi Allah'a dil uzatan, mukadesatımıza dil uzatan Cizre'de, Slopi'de veya başka yerlerde kızları, çocukları kaçırarak kapını bana açacaksın diyen hainlerle bu halkın hiç bir ilgisi yoktur. Bütün milletimizin olduğu gibi Kürt halkının da üç temel özelliği vardır. Biri Kürt halkı dindardır, iki namusuna düşkündür ve son olarak Kürt halkı çok samimidir. Doğu'da Batı'da nereye giderseniz gidin samimidir, saftır ve misafirperverdir. Bu örgütün bu halka hizmet etmediği çok rahat bir şekilde görebiliyoruz."

Işın, konuşmasının ardından beraberindekilerle, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulunu ziyaret etti.

Son Güncelleme: 25.12.2015 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.