16 Temmuz 2015 Perşembe 17:41
Vali Musa Işın Huzurevi Sakinleriyle

Daha önce de huzurevinde kalan yaşlıları Vali Konağı'nda ağırlayan Vali Işın, bu sefer yaşlılarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Eşi Tuba Işın ile misafirlerini ağırlayan Vali Işın, huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenerek, talep ve beklentilerini dinledi.

Vali Işın, yaptığı konuşmada, huzurevi sakinlerini evinde ağırlamaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Yaşlıların her zaman yanında olduklarını söyleyen Vali Işın, "Hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin. Biz her fırsatta yanınızdayız ve size bakmak, sizinle ilgilenmek, sizin taleplerinizi yerine getirmek bizim görevimizdir. Biz bu görevi yerine getirmezsek Allah bunun hesabını sorar" dedi.

Misafirlerinden ülkenin birlik ve beraberliği için dua etmelerini isteyen Vali Işın, şöyle konuştu:

"Siz büyüklerimiz bizim için değerlisiniz. Bizim başımızın tacısınız. Kur'an-ı Kerim'de Rabbimiz yaşlılarımız için, 'onlara sakın öf bile deme, onları azarlama ve onlara güzel söz söyle. Onlara merhamet ve tevazu kanadını ger' diye emrediyor. İnançlı bir toplum olarak bunu göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz. Bizim örf adetlerimizde de çok şükür bu vardır. Sizin dualarınız bizim için önemlidir. Birlik beraberliğimiz, kardeşliğimiz, geleceğimiz için sizlerden dua etmenizi bekliyoruz."

İftar sonrasında yaşlılarla fotoğraf çektiren Vali Işın, misafirlerine araçlarına kadar eşlik etti. 

 

vali-musa-isin-huzurevi-sakinleriyle-001.jpgvali-musa-isin-huzurevi-sakinleriyle-002.jpgvali-musa-isin-huzurevi-sakinleriyle-003.jpg

Son Güncelleme: 16.07.2015 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.