09 Mart 2015 Pazartesi 19:49
Vali Musa Işın, Karanfil Dağıttı

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Merkezi tarafından organize edilen programa eşi Tuba Işın ile birlikte katılan Vali Işın’a, İl Emniyet Müdürü Turgay Karabulak ve İl Jandarma Komutanı İlker Temel de eşlik etti.

Caddedeki iş yerlerinde çalışan bayanların da kadınlar gününü kutlayan Vali Işın, “değerlerimizi anmak için sembolik günlerimiz var. Ama aslolan yaşamımızın her alanında ve anında bu değerlere sahip çıkmaktır. Bu gün ailenin ve toplumun temel taşı olan kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Onların bizim nazarımızda ne kadar değerli olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Umarım toplum olarak birbirimize karşı daima sevgi ve hoşgörüyü daha çok ön plana çıkarırız” diye konuştu.

Program sonrasında Erzincan Kemah İlçesinde 1996 yılında şehit olan Topçu Er M. Nuri Beyazıt’ın ailesini eşiyle birlikte ziyaret eden Vali Işın, ailenin sorunlarını dinledi. Aile fertlerine çeşitli hediyeler veren Vali Işın, Murat mahallesinde bulunan 7 çocuk annesi Gülizer Akdağ’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit ve Gazi aileleri ve yetimlerin kendilerine emanet olduğunu belirten Vali Işın, “Devlet olarak biz ailelerimizin yanındayız. Sorunlarını bizzat kendilerinden dinleyerek onlara yardımcı olmaya, onların yanında olmaya çalışacağız. Bu gün vesilesiyle iki ailemizi ziyaret ettik ama bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek. Devletimiz güçlüdür, vatandaşının yanındadır. Bizler de devletin temsilcileri olarak vatandaşımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Vali Işın, daha sonra Murat Mahallesi taziye evinde Hacı Kemal Yıldırım’ın taziyesine uğrayarak, aileye başsağlığı diledi. 





Son Güncelleme: 09.03.2015 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.