17 Haziran 2016 Cuma 23:10
Vali Musa Işın Patnos'ta Yapılan Projeyi Yerinde İnceledi

Ağrı Valisi Musa IŞIN Patnos Belediyesi'nin yatırımları arasında yer alan Hayvan Borsası Modern Et ve Et Ürünleri Entegre Tesisi'nin İnşaat Çalışmalarını yerinde inceledi. Malazgirt Karayolu üzerinde kurulan dev tesis, bölgenin hayvancılık alanında kaderini değiştirecek bir öneme sahip.

Ağrı Valisi Musa IŞIN, Patnos Belediyesi tarafından yapılan Hayvan Borsası et entegre tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

IŞIN, Hayvan Borası et entegre tesisi inşaat alanını gezerek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Modern Hayvan Borsası Et ve Et Ürünleri Entegre Tesisi'nin tarım ve hayvancılık potansiyelini artıracak önemli bir proje olduğunu belirten Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin AKBAY, "Görüldüğü gibi inşaatlar ve bina içlerindeki montaj çalışmaları hızlı bir şekilde yürüyor. Arazinin fiziki durumundan kaynaklanan engelleri aşarak bu güne kadar geldik, bundan sonraki aşamada son montajlar, rötuşlar yapılacak" ifadesini kullandı.

 

vali-musa-isin-patnos’ta-yapilan-projeyi-yerinde-inceledi.jpgvali-musa-isin-patnos’ta-yapilan-projeyi-yerinde-inceledi-002.jpgvali-musa-isin-patnos’ta-yapilan-projeyi-yerinde-inceledi-003.jpgvali-musa-isin-patnos’ta-yapilan-projeyi-yerinde-inceledi-004.jpgvali-musa-isin-patnos’ta-yapilan-projeyi-yerinde-inceledi-005.jpgvali-musa-isin-patnos’ta-yapilan-projeyi-yerinde-inceledi-006.jpgvali-musa-isin-patnos’ta-yapilan-projeyi-yerinde-inceledi-007.jpg

Son Güncelleme: 17.06.2016 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.