23 Ocak 2016 Cumartesi 13:58
Vali Musa Işın'dan Sert Açıklama

 Orada yaşayan vatandaşların çocukları. Bir adam insanlıktan çıkmış, vahşetleşmiş ve canavarlaşmışsa ben Müslümanım ya da Kürdüm dese neye yarar" dedi.

Ağrı Valisi Musa Işın eşi Tuba Işın ile birlikte Sıtkiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden, onların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Işın, burada yaptığı konuşmada, devletin tüm kesimdeki insanlara sahip çıkıp yardım ettiğini söyledi.

Devletin daima vatandaşın yanında olduğunu ifade eden Işın, "Devletimiz vatandaşını yaşatmaya çalışıyor. İnsanlarımız yaşarsa ve mutlu olursa devletimiz daim olur.

Devletimiz hiç kimseyi yalnız bırakmamaktadır. Devletimiz bu kadar gayret gösterirken vatandaşlarımız da vatandaşlık görevlerini yerine getirmelidir.

Biz sizden devlet olarak sadece tek bir şey istiyoruz. Huzurumuzu koruyacağız ve huzurumuzu bozanlara fırsat vermeyeceğiz. Sizler huzurunuzu bozanların kimler olduğunu çok iyi biliyorsunuz" dedi.

- 'PKK Kürt'lerin adına Kürt'leri, İŞID ise Müslümanlar adına Müslümanları öldürüyor'

Işın, Diyarbakır'da karneler dağıtılırken meydana gelen patlamaya da değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün karneler gününde, karne dağıtımı sırasında Diyarbakır'da bir okula çocukların üzerine bomba attılar.

Bu çocuklar kimin çocukları... Kürtlerin. Orada yaşayan vatandaşların çocukları.

Bir adam insanlıktan çıkmış, vahşetleşmiş ve canavarlaşmışsa ben Müslümanım ya da Kürüm dese neye yarar.

Şu anda PKK Kürt'lerin adına Kürt'leri, İŞID ise Müslümanlar adına Müslümanları öldürüyor.

Değerli kardeşlerim bu bir oyundur. Bizi bölmek ve yok etmek için oynanan oyunlardır. Bu vatan, devlet ve bayrak bizim. Bin yıldır bu bayrak aynı şekliyle semalarda dalgalanıyor.

Bu bayrakta ve vatanda Kürt'ün de Türk'ün de kanı vardır."

Ağrı'nın yıllardır kendi halinde yaşayan huzurlu bir kent olduğunu kaydeden Işın, halkın terör eylemlerine hep birlikte karşı çıkması gerektiğini anlattı.

agri-valisi-isindan-sert-aciklama.jpgagri-valisi-isindan-sert-aciklama-001.jpgagri-valisi-isindan-sert-aciklama-002.jpgagri-valisi-isindan-sert-aciklama-003.jpg

Son Güncelleme: 23.01.2016 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.