08 Nisan 2022 Cuma 21:49
Vali Varol’un Başkanlığında, 2022 Yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Varol’un yanı sıra, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Bölge Müdürleri, kamu kurumlarının ve yatırımcı kuruluşların temsilcileri katıldı.

İlde yürütülen kamu yatırımlarının genel değerlendirmesinin yapıldığı ve projelerin son durumunun ele alınarak kurumlar arası koordinasyon sağlanmasının amaçlandığı toplantıda Vali Varol: 2022 yılında yapılması düşünülen projelerin değerlendirilmesini yapmak üzere il koordinasyon kurulumuzun 2022 yılının ikinci toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. 
İlimizde 2022 yılında 174 proje uygulanmış olup, Nisan ayı itibariyle bu projelerden 6 adeti bitirilmiş, 106 adetinde ise çalışmalar devam etmekte, 52 adeti ihale aşamasında, 10 adetine ise henüz başlanılmamıştır.

Bu projelerin toplam tutarı 5 milyar 693 milyon TL’dir. 2022 yılında tahsis edilen ödenek ise 398 milyon TL’dir. Yıllara sahip güncel olarak toplam 1 milyar 796 milyon 558 bin lira harcanarak, yüzde 25 nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. 
Vali Varol’un değerlendirmelerinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri yaptıkları yatırım çalışmalarına ilişkin sunumlarını gerçekleştirerek bilgiler aktardı.
 Toplantı, yapılan değerlendirmeler ve görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.