19 Mart 2016 Cumartesi 12:12
Vali Yardımcısı Sedat İnci Erhan Tenekeci'yi Ziyaret Etti

Vali yardımcılığı görevinin yanında Erhan Tenekeci’den önce 6 ay vekâleten Özel İdare’nin Genel Sekreterlik görevini yürüten İnci, “ İl Özel İdaresi’nin Ağrı için yaptıkları ve yapacakları yadsınamaz bir hizmet. Görevler gelip geçicidir. Önemli olan kurumun Ağrı’ya yaptığı hizmetler ve kazandıracağı projeler.

Şehir yönetimin önemli bir parçası olan Özel İdaremiz, yeni sezonda inşallah güzel işler yapacaktır. Valilik olarak biz de gerekli destek ve yolları açacağız. Erhan Bey’e Görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
 
Ziyaretten sonra kurum çalışanları ile de görüşen İnci, kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlayan personele teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Tenekeci, “Devletimizin bize sağlamış oldukları kaynakları zamanında, etkin ve verimli bir şekilde kullanmak için büyük bir hassasiyet gözeteceğiz.

Kapımızı halkımıza açmış bir kurumuz. İnşallah sorun ve sıkıntıları tespit ederek aciliyetine göre hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

vali-yardimcisi-sedat-inci-erhan-tenekeci’yi-ziyaret-etti-001.jpg

 

Son Güncelleme: 19.03.2016 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.